BAR Handel

Instruktion og oplæring

 

En grundig instruktion og oplæring, er en af forudsætningerne for at begrænse unødige belastninger samt eventuelle arbejdsskader og derigennem medvirke til at nedsætte sygefraværet.

 

Alle skal have instruktion og oplæring i, hvordan de kan udføre arbejdet, så de ikke bliver syge eller komme til skade, som følge af arbejdet. Instruktion og oplæring skal ske ved nyansættelser, ved ændringer fx nye arbejdsopgaver eller nyt udstyr.

Under dette tema finder du både viden om oplæring og instruktion samt en række tjeklister til at huske dig på det vigtigste ifm. oplæringen og instruktionen inden for detailhandelsområdet. Derudover er der film og læringsværktøjer, som kan anvendes i oplæringen og instruktionen af butikspersonale.

Kontakt Fællessekretariatet, Børsen, 1217 København K Email os på info@barhandel.dk Tip en ven om denne side Tilmeld dig nyhedsbrev

BAR Handel materialer kan du rekvirere gratis, hvis du/virksomheden er tilknyttet HK Handel, Fødevareforbundet NNF, Dansk Erhverv, Dansk Industri, Brugsforeningens arbejdsgiver-forening, Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger, De Danske Slagtermestre, Bager- og konditormestre i Danmark samt Lederne.

 

Kontakt BAR Handels fællessekretariat info@barhandel.dk eller nævnte organisationer.

 

Er man ikke tilknyttet branchens organisationer, kan materialerne købes hos www.arbejdsmiljobutikken.dk eller på tlf: 39 16 52 30