"Paspåkroppen.dk" paspåkroppen barjordtilbord

Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) Jord til Bord har  produceret en række videoer, der viser hvordan du undgår skader på kroppen ved arbejde indenfor skovbrug.

Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) Jord til Bord har  produceret en række videoer, der viser hvordan du undgår skader på kroppen ved arbejde indenfor gartneri og planteskole.

Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) Jord til Bord har  produceret en række videoer, der viser hvordan du undgår skader på kroppen ved arbejde indenfor landbrug.

Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) Jord til Bord har  produceret en række videoer, der viser hvordan du undgår skader på kroppen ved arbejde indenfor anlægsgartneri.

Skovbrug

Når du arbejder indenfor skovbruget, er der mange opgaver, der indebærer en risiko for belastninger af kroppen. Det er vigtigt, at du tænker over dine arbejdsstillinger, og benytter dig af tekniske hjælpemidler for at undgå skaderne, samt at du har varierende arbejdsopgaver igennem din arbejdsdag. Klik her og se de gode råd.

Gartneri og planteskole

Når du arbejder indenfor gartneri og planteskole, er der mange opgaver, der indebærer en risiko for belastninger af kroppen. Det er vigtigt, at du tænker over dine arbejdsstillinger, og benytter dig af tekniske hjælpemidler for at undgå skaderne, samt at du har varierende arbejdsopgaver igennem din arbejdsdag. Klik her og se de gode råd.

Landbrug

Når du arbejder i landbruget, er der mange opgaver, der indebærer en risiko for belastninger af kroppen. Det er vigtigt, at du tænker over dine arbejdsstillinger, og benytter dig af tekniske hjælpemidler for at undgå skaderne, samt at du har varierende arbejdsopgaver igennem din arbejdsdag.
Klik her og se de gode råd.

Anlægsgartneri

Når du arbejder som anlægsgartner, er der mange opgaver, der indebærer en risiko for belastninger af kroppen. Det er vigtigt, at du tænker over dine arbejdsstillinger, og benytter dig af tekniske hjælpemidler for at undgå skaderne, samt at du har varierende arbejdsopgaver igennem din arbejdsdag. Klik her og se de gode råd.

Brug hjælpemidler - det betaler sig i længden!