BAR Handel

Røveri 

 

Der er tale om et røveri, når en person anvender vold eller truer med vold for at få udleveret penge eller andre værdier fra butikken. Røveri er en voldsom oplevelse for dem, der udsættes herfor. Derfor er det vigtigt at forebygge, at røverier sker.

 

Opstår der alligevel røveri, skal alle i butikken vide, hvordan man tackler en sådan situation, så man ikke udsætter sig selv eller sine kolleger for fare. Og alle skal vide, hvordan man kan hjælpe hinanden bagefter.

 

Sikker adfærd er den vigtigste forudsætning for at forebygge røveri og nedsætte risikoen for, at butikkens personale udsættes for fare og eventuelle skader, hvis der alligevel opstår røveri. Fysiske og tekniske tiltag kan også bidrage hertil ud over at være til hjælp for politiets efterforskning.

 

Under dette tema emne finder du viden om, hvordan I kan forebygge og tackle røverier i butikken samt en række værktøjer til brug for jeres procedurer. Derudover er der film og læringsværktøjer, som kan anvendes i oplæringen og instruktionen af butikspersonale evt. sammen med en pjece til medarbejdere, som I selv kan færdiggøre og printe ud.

 

Kontakt Fællessekretariatet, Børsen, 1217 København K Email os på info@barhandel.dk Tip en ven om denne side Tilmeld dig nyhedsbrev

BAR Handel materialer kan du rekvirere gratis, hvis du/virksomheden er tilknyttet HK Handel, Fødevareforbundet NNF, Dansk Erhverv, Dansk Industri, Brugsforeningens arbejdsgiver-forening, Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger, De Danske Slagtermestre, Bager- og konditormestre i Danmark samt Lederne.

 

Kontakt BAR Handels fællessekretariat info@barhandel.dk eller nævnte organisationer.

 

Er man ikke tilknyttet branchens organisationer, kan materialerne købes hos www.arbejdsmiljobutikken.dk eller på tlf: 39 16 52 30